Velkommen gamle basketdrenge

Udskriv

 

Kære alle

Ihukommende vore halvårlige sammenkomster, der næste gang er sat til 30. nov kl 14.00, på Heibergsvænget 34 Svendborg, glæder jeg mig til at være arrangør af denne sammenkomst.
Da det jo, som de andre gange vi har mødtes, drejer sig om en slags stepstone i den evige vandring fra fødsel til støvets år, var min tanke egentlig at lave en menu fra før verden gik af lave, og da jeg i anden sammenhæng havde læst om en menu på Hvidsten Kro, kaldet "Recepten" - en mindre anretning oprindelig opfundet og sat i værk af salige Marius Fiil, krofatter på selvsamme kro, tænkte jeg at det måske var en mulighed?

- Og den består af ("består", for den er stadig på kroens menu)

Jeg er ikke i tvivl om vi nok skulle blive mætte, men da ingen længere graver tørv, håndmuger for kreaturer, pløjer med heste eller går i mergelgraven, tror jeg en modereret udgave, tilpasset vores moderne tid, måske ville være mere passende.

Så det vil jeg gøre, men lad det være en overraskelse, hvad resultatet bliver, men jeg håber I vil være behjælpelige med at udrydde sultproblemet i en lokal udgave, og deltage i en sammenkomst med overmåde saglige og kyndige herrer, hvor vi kan diskutere og måske også få løst nogle af verdens store problemer.
Som eksempel:

Men tilmeld/frameld dig via tilmeldingsformularen ( link i topmenuen), og overhold venligst tilmeldingsfristen, så jeg ved hvor mange skorper der skal lægges i blød.

Hilsen Kruse